Prescripció Podològica

Prescripció Podològica

Publicacions i enllaços directes que us permetran realitzar consultes relacionades amb la Prescripció  Podològica. Per més informació podeu accedir clicant les imatges i el text. 

Accés a la resolució        

Adjuntem la resolució de la AEMPS ,en la que es dictamina que els Podòlegs poden comprar  directament a les farmàcies de proximitat els medicaments necessaris per la seva activitat assistencial..

 

COMPRA DIRECTA A LES FARMÀCIES PER PODÒLEGS Adjuntem Informació del marc legal en el tractament de les berrugues, d'acord amb les disposicions de l'Agencia espanyola del medicament, que creiem serà del vostre interès.

 


El Consejo General de Colegios oficiales de Podólogos,amb el patrocini dels Laboratoris ISDIN, ha editat la“Guía farmacológica de utilización en Podología 2015”.Podeu descarregar-la en format PDF.

 

 

Accés a la resolució     Ratificació de la resolució

Adjuntem la resolució de la AEMPS ,en la que es dictamina que els podòlegs poden comprar anestèsics directament als laboratoris.

 

COMPRA DIRECTA D’ANESTÈSICS PER PODÒLEGS

 


A partir de gener de 2014 no es podrà utilitzar la Bleomicina fora del àmbit hospitalari.
Adjuntem en PDF la carta informativa.

 

Vademecum Internacional i el Consejo General de Colegios Oficiales de Podólogos col·laboraran per oferir als professionals podòlegs informació farmacològica de referència.
Podeu consultar el conveni complert al PDF adjunt.
Document en PDF               Web del Consejo General

 

Adjuntem per si es del vostre interès, el document de la Agencia Española de Medicamentos y Productos Sanitarios, on es modifica el format dels medicaments del grup terapèutic J01 i J02 i es fa la correcció d’errors detectats.

 

Al document adjunten PDF, podeu consultar l’informació sobre la retirada del mercat del Ketoconazol oral per part de l’Agencia espanyola del medicament i productes sanitaris.

 


Pendents de la publicació al BOE del decret que la regula. Hem realitzat un document on podeu seguir les instruccions per prescriure medicaments a partir del 21 de gener de 2013, seguint el Real Decreto 1718/2010 que ha modificat moltes de les condicions de prescripció i els aspectes formals de la recepta mèdica, derogant la disposició fins ara vigent de 1984.
Així mateix adjuntem el format en PDF de la recepta a utilitzar fins la publicació del decret. El podeu imprimir per utilitzar-lo.
El trobareu entrant amb el vostre pasword a través de Finestreta Única / Legislació Podològica / Àmbit sanitari i assistencial.

 


El Consejo General de Colegios oficiales de Podólogos,amb el patrocini dels Laboratoris ISDIN, ha editat la “Guíafarmacológica deutilización en Podología 2010”. Podeu descarregar-la en format PDF.

⇒ Descarregar “Guía farmacológica de utilización en Podología 2010”. 1ª Part

⇒ Descarregar “Guía farmacológica de utilización en Podología 2010”. 2ª Part

⇒ Descarregar “Guía farmacológica de utilización en Podología 2010”. 3ª Part

 


⇒ Reial Decret 1718/2010 sobre receta medica y ordenes de dispensación

⇒ Descarregar Característiques d´obligat compliment de la recepta utilitzada per la prescripció de medicaments


Agencia Española del Medicamentos y productos sanitariosAccés a Pàgina Web

 


Enllaç al Vademècum d´especialitats Farmacèutiques Accés a Pàgina Web


Enllaç al Butlletí de Farmacovigilància de CatalunyaAccés a Pàgina Web

 

    


Llistat de medicaments exclosos de prestació farmacèutica del Sistema Nacional de Salut. 2012

Accés a Pàgina Web